Erbjudanden

Hyra

​Skyltstället arbetar med att hyra ut våra objekt via vår samarbetspartner WasaKredit.
Till våra objekt erbjuder vi självklart också serviceavtal i olika nivåer.

Att hyra sitt objekt har Skyltstället arbetat med under under en längre tid och det är ett mycket fördelaktigt upplägg för våra kunder att hyra sitt objekt inkl. serviceavtal.

Fordonsdekor

Fordonsdekor är den mest kostnadseffektiva marknadsföring man kan göra. Företagsbilen rullar normalt varje dag och ofta under 36 månader vid företagsleasing. Det gör att man på ett billigt sätt får spridning på sitt varumärke varje dag och vart man än är. Fordonsdekor har ökat kraftigt i Sverige de senaste 10 åren och i dag är det mer regel än undantag att en företagsbil har dekor på sig. Vi kan hjälpa till med fordonsdekor över hela landet och på alla typer av fordon.

Kampanj: 20 % rabatt på fordonsdekor

erbjudande skyltar stockholm

Banderoller och Vepor

Kampanj: 30 % rabatt på banderoller och vepor

erbjudande skyltar stockholm

Entrémattor

Entrémattor med regelbunden tvätt och mattor med logotryck. Fritt logotryck när du beställer entrémattor med bytesavtal ( minimum 10 stycken).

erbjudande skyltar stockholm

PURE ZONE Coronaskydd

Säg farväl till bakterier med PURE ZONE® från HEXIS. Denna högkvalitativa tekniskt sofistikerade film ger ett effektivt och långvarigt skydd av dina allmänna utrymmen, byggnader och kollektivtrafik. Den kan användas på alla ställen med höga hygienkrav, såsom rena rum, kylrum, trädgårdsodling, sjukhus, livsmedelsindustri etc. Pure Zone® kan också används på skärmar, biljettautomater, handtag, soffbord / buffébord eller glasskärmar i butiker och allmänna utrymmen. Hexis Pure Zone® ger enkelt och bevisat effektivt skydd mot patogena bakterier.

Vi erbjuder även:

  • Handspritställ i olika varianter
  • Skyddsskärmar för alla tillfällen
  • Produktblad dekaler information

erbjudande skyltar stockholm

Film på dina fönsterytor

Nyhet!

Klicka på länken och se hur ni kan projicera rörlig bild på era fönsterytor inomhus och utomhus.

Vi levererar exklusivt denna produkt komplett med montage i Stockholm.

Vill du veta mer om våra erbjudanden?