Om oss

Vi är en ledande leverantör av skyltar och en rad andra profilprodukter. 

Vi är specialister på visuell kommunikation och profilering, med omfattande erfarenhet och hög kompetens inom alla våra områden. Vårt mål är att du som kund hos oss ska få så mycket som möjligt för varje investerad krona och vi lägger stor vikt vid snabba leveranser – utan att kompromissa med slutresultatet. 

Vår idé är enkel och tydlig – vi vill att ditt företag ska synas. Med våra nyskapande lösningar synliggör vi ditt budskap på ett så bra sätt som möjligt. Vi utreder dina behov noga innan vi levererar en lösning. Vårt mål är att alltid sätta dig och ditt företag i blickfånget!

Vi har avtal med leverantörer som tillverkar produkter till hela vår verksamhet På det viset säkerställer vi effektiva och kvalitativa processer kring våra produkter till dig och ditt företag.

Arbetar inom alla branscher

Vi samarbetar med företag i alla branscher och alla storlekar, från den enskilda firman till den stora butiks- eller restaurangkedjan. Självfallet är alla kunder lika viktiga för oss, oavsett uppdragets omfattning.

Skyltstället är stolta över att organisationen leds genom ett systematiskt arbetssätt (ISO) för att säkra processer kring kvalité och miljö.

Vi jobbar i hela Storstockholmsområdet. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om företaget eller våra tjänster!

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.