Skyltar

En hållbar investering

Skyltar kan fylla en lång rad olika syften – från att helt enkelt visa upp ditt varumärke och var du finns, till betydligt mer specifik information. Det som skiljer skyltar från t.ex. banderoller är att en skylt som regel är en mer långsiktig investering och därför bör konstrueras i material som håller för långvarigt slitage eller påverkan från väder och vind.


Välj kvalitet när du beställer skylt i Stockholm

En större skylt är en investering som ska hålla i många år, så det är viktigt att den inte bara framhäver företagets namn eller verksamhet, utan även att den fortsätter att generera kunder långt efter att du betalat för skylten.

Skyltar för utomhusbruk kan konstrueras av bland annat aluminium, stålplåt eller åldersbeständig plast, medan grafiken/informationen kan påföras med vinyl eller emalj. Riktigt stora skyltar består vanligen av flera delar som sätts ihop till en större helhet.

Neonskyltar i ett flertal olika profiler som passar för olika fasader och olika tillfällen, byggskyltar som tydligt visar allmänheten vad som försiggår i kvarteret, moderna LED-skyltar som lyser upp fasaden och framför budskapet på ett tydligt sätt, plåtskyltar, ljuslådor med mera. Hos oss hittar du skyltar av alla slag.

Oavsett hur du vill att din skylt ska se ut och hur du vill komplettera den med t.ex. belysning har vi en lösning för dig. 

Kuber med företagslogga

Enkla skyltar ofta mer effektiva

När man tar fram en större, permanent monterad skylt är det viktigt att tänka till på förhand så att man får maximal exponering av sitt varumärke utan distraherande element. Företagets verksamhet och budskap är inte nödvändigtvis uppenbara för en förbipasserande potentiell kund, vilket i praktiken kan innebära att en enkel skylt med ett okomplicerat budskap fungerar bäst.

Att skyltar är till för att läsas kan låta uppenbart, men det är trots det inte ovanligt att man använder färger och grafik på fel sätt och gör skylten svårläst istället för förtydligande. Grafik och färger som inte relaterar direkt till verksamheten eller hjälper till att framhäva budskapet kan ha motsatt effekt.

Därför är det viktigt att ta fram sin skylt i samarbete med någon som har erfarenhet av design och vet vad som fungerar – både ur marknadsföringssynpunkt och rent praktiskt.

Vi är ett tryggt val inom skyltar i Stockholm, eftersom vi arbetar med högkvalitativa material och tar fram skyltarna i nära samarbete med våra kunder för att försäkra oss om att du får en bra produkt.

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.