Våra tjänster och produkter

Vi erbjuder det mesta inom visuell kommunikation och profilering i Stockholmsområdet. Vi har fokuserat på fyra huvudområden: inne, ute, event och profilprodukter. 

Utöver ett brett utbud skyltar i små och stora format kan vi även hjälpa dig med bland annat:

Banderoller – För skyltning som inte är permanent är banderoller och vepor ett utmärkt alternativ. Vi har lösningar för såväl utomhusbruk som inomhusbruk.

Mässmontrar och rollups – Låt oss hjälpa dig med profil- och kampanjmaterialet inför mässan. Vi har stor erfarenhet av att skapa mässmontrar, rollups m.m.

Bildekor – Att lyfta fram företagets varumärke på firmabilen är ett måste, och vi ser till att det blir riktigt snyggt!

Dekor – Våra snygga och slagkraftiga dekorer tillverkas i utskuren eller printad folie. De kan sättas på alla möjliga material: glas, väggar, plåt, golv, plast och mycket annat. Man kan till och montera dekorfolie på asfalt!

Fönsterdekor – Vi har dekorerat oräkneliga skyltfönster i Stockholm med omnejd och kan lyfta även ditt varumärke eller din reklamkampanj till nästa nivå.

Montage av skyltar och vepor – Vi monterar alla typer av skyltar och vepor åt andra företag i branschen. Vi utför dessutom vissa grävningsuppdrag.

Digitaltryckta tapeter – Vi kan även printa ut och därefter tapetsera våra kunders bilder med ett slagkraftigt resultat.

Flaggor och flaggstänger – Vi trycker och monterar även flaggor i marknadsföringssyfte.

Belysning – Vi levererar och monterar belysning till alla typer av skyltar. 

Och mycket mycket mer - kontakta oss redan idag om du vill veta vilka möjligheter till varumärkesexponering vi kan erbjuda. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.